Familjen Stråke – Teatersalen i Dunkers kulturhus

Familjen Stråke – Teatersalen i Dunkers kulturhus

Lär känna stråkfamiljen och dess medlemmar Violin, Viola, Cello och Kontrabas. Kan en kontrabas bli arg? Hur låter en cello när den sjunger? Kan det bli kaos? Hur uppstår harmoni? Det blir klassiskt, folkton, jazz, tango och kanske något mer. Med visuell medvetenhet och poetisk känsla utforskas och presenteras musiken från ett nytt perspektiv. Familjen Stråke är en familjeföreställning för barn från 4 år. Föreställningen är skapad av den prisbelönte regissören Bernard Cauchard, i nära samarbete med ensemblen, och har fått ett mycket fint mottagande av såväl publik som recensenter. I samarbete med Helsingborgs Symfonikers Vänförening och Dunkers kulturhus.

OBS Konserten ges både kl 13.00 och kl 15.00.

Mellan föreställningarna kan du passa på att komma och prova på två av de instrument som är med i föreställningen Familjen Stråke: fiol och cello.Klockan 14.00-14.40 i sal 11 på entréplanet får du hjälp av två av kulturskolans pedagoger.

Biljetter i Dunkers kulturhus 042-10 74 00, eller www.ticketmaster.se eller 077-170 70 70.

Pris: Vuxna och barn 70kr. 

Konserterna arrangeras i samarbete med DUNKERS KULTURHUS. De genomförs med bidrag från HELSINGBORGS KULTURNÄMND, STATENS KULTURRÅD, MUSIK I SYD och HELSINGBORGS SYMFONIKERS VÄNNER.